Vad gör du när gästerna inte får komma?
Välkommen till en workshop där du får möjlighet att lyfta blicken och diskutera hur ditt företag
skulle kunna utvecklas digitalt. Allt för att du ska kunna göra kommande år till ett riktigt framgångsrikt år!
Varför?

Det senaste året har inneburit utmaningar på ett helt nytt sätt. De restriktioner som har behövt införas har gjort det svårt att bedriva en framgångsrik verksamhet. Samhället har behövt ställas om mot digitala lösningar. För en del branscher har det gått relativt enkelt och för andra är det mer utmanade. Men du kan göra 2021 till ett bättre år! 
När gästerna inte får komma - vad kan du använda tiden till som utvecklar ditt företag? Kan du få nya intäkter genom att erbjuda någon tjänst online? 
Hur kan du stärka ditt varumärke och öka försäljningen genom att synas aktivt i sociala medier? 
Att arbeta digitalt och med sociala medier är inte svårt men det kräver ditt intresse och engagemang. Fler människor än någonsin finns där ute och bara väntar på att uppmärksamma det du har att erbjuda. Drar du nytta av det idag?
Om inte, anmäl dig bums!
Anmälan

När ? 
Onsdag 27 januari, 13-14.30 

Var? 
Digitalt, efter anmälan får du en länk på mejl och workshopen sker via Zoom.

Hur? 
Eftersom det är en workshop, där deltagarna kommer att vara aktiva och inte ”
bara lyssna” har vi ett begränsat antal platser. Anmäl dig nu för att säkra din inspirationskick för 2021.

Pris? 
Denna workshop är kostnadsfri för dig som är företagare i Norra Uppland (Tierp/Älvkarleby) och finansieras av projektet Adrenalin & Romantik. 

Anmälan: 
Du säkrar din plats genom att mejla till jill@explain.se
Workshoppen hålls av Jill Nyqvist
Jill Nyqvist har lämnat en framgångsrik karriär som chef för att istället driva eget företag. Idag hjälper hon entreprenörer att digitalisera sin verksamhet och skapa återkommande intäkter online. 
Genom en smart och kontinuerlig närvaro på sociala medier har hon lagt grunden för att på ett effektiv sätt sälja sina tjänster online med mycket små annonskostnader. 
Jill driver två podcast, har två lönsamma medlemstjänster som ger återkommande intäkter varje månad och coachar även andra entreprenör så att de kan få större intäkter i sina företag.  Vill du veta mer om Jill eller få tips och inspiration kring att utveckla ditt företag med hjälp av sociala medier är du välkommen att lyssna på Solopreneurpodden. Läs mer på www.solopreneur.nu

Back to Top